Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!dinsdag 12 juni 2012

Beutenaken II

Van links naar rechts: Annie, Williy, Tonny en Ria.
Plaatjes van de tuin en achterkant van het huis.Uitzicht vanuit ons slaapkamerraam.


Het riviertje de 'Gulp en de heuvels van Limburg, hier zijn talloze wandelroutes uitgezet.
Wordt vervolgt!

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige omgeving! Dat was zo al genieten! groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige omgeving! Daar zou je uren kunnen wandelen... maar er werd ook gehandwerkt. Ik ben heel nieuwsgierig naar de bordjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je gevonden ;)
  Gezellige midweek, misschien niet ver weg, maar een mooie omgeving. Fijn om er zo met handwerkvriendinnen even uit te zijn.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...