Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!woensdag 13 juni 2012

Beutenaken III

De dag van aankomst kwamen we aan in de stromende regen, helemaal geen probleem we gingen toch handwerken. Gelukkig had Ria het idee om borduurlampen mee te nemen omdat in de oude huizen zeer slecht licht is, ik vraag me af  hoe ze vroeger zo geweldig en fijn konden borduren. Of zijn we een beetje verwend?


De volgende morgen was stralend weer en besloten we naar Slenaken te wandelen, natuurlijk een tussenstop gemaakt waar Willy trakteerde op een heerlijk ijs.
Hierna vervolgden we onze weg en kwamen we langs deze boerderij, de poort stond een stukje open en we wilden naar binnen gluren, de eigenaresse zag ons en nodigde ons uit om een kijkje te nemen. Kijk mee.


Een prachtige locatie voor een Huwelijkscermonie, alleen jammer dat er hier en
daar met namaakbloemen was gedecoreerd, de hangingbaskets waren opgemaakt met echte planten!
Wordt vervolgd!

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...