Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!maandag 27 augustus 2012

Mijn handwerkkamer

Mijn handwerkkamer was een mix van logeer en handwerkkamer, niet dat ik er zat te handwerken, mijn boeken, stoffen enz. lagen er. Na lang zeuren (Peter wilde het bed niet kwijt) is het toch eruit en heb ik mijn kamertje opgepimt. In de kringloop heb ik een tafel met een paar stoelen gekocht, zo kan ik er ook met mijn handwerkvriendinnen gezellig werken. Ik geef jullie een kleine rondleiding.

Dit was het bed (antiek mahonie 1880) is te koop gezet op marktplaats.

Het rek wat Marco vorig jaar voor me had gemaakt, een draadrekje waar nog veel aan kan hangen


Hier ligt mijn borduurgaren op kleur opgeslagen, het is geplaatst tussen de twee boekenkasten.


Antiek naaigerei.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...