Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zondag 26 mei 2013

Knopenhart

Bij mijn verzameling van oude naaimaterialen zijn ook  heel veel knopen, tijdens het surfen naar andere blogsters kwam ik op een brocante blog en daar zag ik een hart helemaal vol met knopen. Dat leek me leuk om ook te maken, na het goed bekijken van de foto en wat navraag ben ik de knopen gaan sorteren op de kleuren rose, wit en turquoise. Ongelooflijk hoeveel knopen dat erin gingen, met bosjes van ± 12 stuks rijgen op binddraad en dan bevestigen op een metalen hart.
Dit was een leuke klus tijdens het slechte weer, maar toch zijn we er ook nog een dagje erop uit geweest en wel hier naar toe.

De meeste van jullie zullen het wel herkennen.

Natuurlijk weer heerlijk rond gesnuffeld onze tassen weer gevuld en ons hoofd boordevol ideeén zijn we naar ons favoriete restaurantje geweest, je kan er heerlijk lunchen en er is heel vriendelijke bediening. Een van de dames was zo lief en heeft een foto van ons gemaakt.
Ondanks het slechte weer, af en toe kwam even het zonnetje hebben we een gezellige dag gehad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...