Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zondag 5 januari 2014

SAL randen week 1

Het begin is gemaakt, aan het stof zijn open zomen gemaakt van 2 cm breed met 4 draden gebundeld, daarna heb ik er een draad van het borduurgaren door heen geregen voor een mooier geheel. De kruissteken zijn met een draad gemaakt over 2 draden.Dit is de houten spoel waar het borduurwerk naderhand wordt opgerold.

Van diverse mensen heb ik een email gekregen die niet weten hoe er een reactie geplaatst kan worden. Zo gaat het:

Klik op opmerkingen (staat onder het bericht).

Soms zijn er al opmerkingen gepubliceerd, scrol  naar het blanco vak.

Hier klik je op en schrijf je je reactie.

Als je geen blog of account hebt of wil aanmaken kan je anoniem reageren, als je toch je naam bekend wil maken zet je deze bij het bericht.

Klik op het vakje van profiel en klik dan op anoniem.

Klik op publiceren er komt dan een bericht dat de reactie is opgeslagen en wordt gepubliceerd na goedkeuring.

Hopelijk is dit duidelijk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...