Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zaterdag 15 maart 2014

Een drukke week

Afgelopen week was er een van van alles, naar het ziekenhuis voor controles, de wekelijkse fysio en veel visite. Soms heb je van die weken met alle dagen afspraken die gewoon moeten. Toch heb ik nog wat kunnen borduren en zijn er wat invullingen op het marker lapje bij gekomen. Zover is de stand nu.

Eerst wat invullingen uit geprobeerd en nu dit is het resultaat, in de bovenste vierkantjes komen ook nog invullingen. Ben er nog niet uit wat ik erin maak, het moet goed er bij combineren.

Beetje korter bij.

Onlangs zag ik dat er een nieuwe stof van Zweigart te koop is, ik vond het meteen mooi en omdat mijn handwerktas zijn beste tijd had gehad ga ik hiervan een nieuwe maken. Maar hierover de volgende keer meer.

Ecru met donker rode streep.

Nu had ik in het vorige bericht jullie niet laten zien wat ik gekocht had in Huizen, dus hier komen mijn aankopen.
Dit boek heb ik cadeau gekregen van mijn vriendinnen voor mijn 70e verjaardag, heb het zelf mogen uitzoeken, het is vooral een aanrader voor de dames die aan een pronkrol bezig zijn.
 Boek voor mijn nichtje.

Lapje linnen voor aan de Marker geurhanger, bedels en een sluiting voor aan een tas.

Ook de randjes van deze week zijn weer klaar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...