Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!maandag 5 mei 2014

Het werd tijd

Het werd tijd dat ik iets van me moest laten horen, de afgelopen weken zat er van alles tegen. Eerst kreeg ik bericht dat mijn vriendin Trees slokdarmkanker heeft (met uitzaaiingen) er is niets meer aan te doen, afgelopen week heeft ze twee bestralingen gehad en deze week volgen er nog drie. Dit is het enige wat ze kunnen doen in de hoop dat ze nog iets kan eten. Ik vind het intriest dat dit nou ook nog op haar pad komt, maar ze houdt de moed erin, volgende week hopen we toch nog haar 70e verjaardag te vieren. Zelf heb ik een ontsteking aan de spieraanhechting van mijn heup, een contra indicatie van mijn rug en moest vaker naar de fysio en rusten. Ontstekingsremmers kan ik niet verdragen dus het duurt wat langer voor het over is, hier kan je flink van balen want je bent dan behoorlijk beperkt. Genoeg daarover, ik kan jullie maar heel weinig laten zien, het tafelkleedje is klaar, volgende week is ons clubfeest en dan krijgen jullie een uitgebreid verslag.


Zover  is mijn randenlap, de randen van zaterdag moet ik nog maken.
 
Gisteravond was er een mooie zonsondergang, in het echt veel mooier.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...