Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger en kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen) Inmiddels zijn we uit gegroeid als een gezellige handwerkclub, we komen vier maal per maand bij elkaar in een mooie ruimte in de binnenstad van Heerlen. Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel en mijn tuin op zes hoog zijn mijn grootste passies.
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt.
Reacties ontvangen zou ik heel leuk vinden !


zondag 13 september 2015

Klein beetje Kerst.

Veel kan ik nog niet laten zien, heb veel in de boeken en patronen gesnuffeld en oh wat wil ik nog veel maken. De e cursus van Marken roept me steeds, ik denk dat ik hiervan de draad weer ga oppakken. De Kerst nadert ook met rasse schreden en daar wil ik nog enkele dingen voor maken o.a. voor de jaarlijkse kerstruil van de club. Van de serie Country cottage Santa's heb ik er een gemaakt. Boven aan heb ik het randje weg gelaten en daarvoor in de plaats North Pole Post geborduurd, alle patroontjes hebben steeds andere huisjes.Kersthanger van bedrukt linnen, voor en achterkant.

Dit patroontje vond ik zo mooi en het paste precies in dit lijstje waarvan ik er twee had. Een was inmiddels in 2010 voorzien van een merklapje.

Lavendel geurzakje gemaakt ven een stukje linnen band.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...