Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger en kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen) Inmiddels zijn we uit gegroeid als een gezellige handwerkclub, we komen vier maal per maand bij elkaar in een mooie ruimte in de binnenstad van Heerlen. Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel en mijn tuin op zes hoog zijn mijn grootste passies.
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt.
Reacties ontvangen zou ik heel leuk vinden !


zaterdag 30 april 2016

Weer wat gemaakt !

Wat ben ik blij dat er weer wat gemaakt is, de merklap is klaar en wat het verassende was dat ik precies met een bolletje van Sajou ben uitgekomen. Op onderstaande foto zie je het laatste stukje wat nog over was.Zo ziet hij er nu uit, volgende week kan ik hem ophalen bij mijn vaste inlijsterij. De lijst had ik nog liggen bij mijn verzameling, meestal vind ik deze in de kringloop. Deze maakt er geen probleem van om dit te gebruiken.
Het garen is geweldig om mee te werken, jammer dat er niet zoveel kleuren in zijn als van DMC. Verschillende kleuren heb ik in huis om er in een kleur mee te werken.
Voor de rest moet ik dan weer met mijn voorraad DMC werken.
Voor mijn nichtje die deze week 65 jaar is geworden heb ik enkele cadeautjes gemaakt.


Naaldenmapje, het patroon stond in de Crosstitcher October 2015

Margriet haar voornaam, achterkant haar geboortedatum


Volgende week zal ik de foto van de merklap ingelijst publiceren.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...