Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zondag 15 juli 2018

Lang geleden

Wat is het lang geleden dat ik een berichtje heb geschreven, dit komt mede doordat ik wekenlang geen naald en draad in mijn handen heb gehad. Van mijn arts en fysio moest ik voor enkele weken stoppen, nu was dit niet zo erg want het ging gewoon ook niet. De pijn was vreselijk, ik wist niet hoe ik moest liggen in bed, mijn rug schouders en arm was erg verkrampt. Nu ben ik nog op de MRI scan aan het wachten, deze heeft een lange wachttijd daar deze iets ruimer is. Hierin ben ik geen held ik raak in paniek (claustrofobie) gelukkig hebben ze nu een oplossing, Peter mag er bij zijn, door middel van een spiegeltje kan ik hem zien, dat geeft je dan een rustiger gevoel.
Ben benieuwd wat er nu weer uit komt, mijn specialist onderzoekt op twee aandoeningen, dus ik moet maar afwachten. Mijn pijn is nu uit te houden dank zij mijn fysiotherapeut.
Ben weer heel langzaam begonnen met borduren, mag beginnen met een 1/2 uurtje, wat weer gauw uitloopt tot een uur, de uitwerking laat niet lang op zich wachten. Dus voorlopig hou ik me nog bezig met mijn tuin op zes hoog. Hier kan ik wel wat van laten zien!
Oh ja, helemaal vergeten onze huwelijksdag is heel gezellig en rustig verlopen, de kids hadden allerlei verrassingen en we zijn heerlijk gaan wokken. Hieronder de merklap die nu is ingelijst.


Dit mooie boeket kregen we van onze kids.

Deze prachtige Medinilla kreeg ik op moederdag.

Voor het eerst plantjes gekozen waar geel in was verwerkt, mijn lievelingskleuren zijn paars, rose en wit.


Deze sla plantjes kreeg ik bij mijn aankopen cadeau, het is pluksla heb er 7x een flinke kom vol van geplukt. Mmmm heerlijk !

De pruimenboom, goed gegroeid maar nog geen vruchten aan, hopelijk volgend jaar. De vijgenbomen hangen vol met vruchten dankzij deze mooie zomer.


Komkommerplant net als vorig jaar, ze zijn overheerlijk!

Augurkjes, een potje heb ik tot nu ingemaakt!

In de potten van de vijgen heb ik wilde bloemen gezaaid, het houdt tevens de grond vast.

Hopelijk snel tot een volgende keer, fijne zondag!
Liefs Jessie
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...