Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zaterdag 10 december 2016

Kleine cadeautjes om snel te maken

In de laatste weken voor Kerstmis wil je toch voor mensen die je dierbaar zijn een kleinigheidje maken. Hier laat ik je enkele weggevertjes zien die erg in de smaak vallen.

 
 
Geurzakje gemaakt van wilde zijde, mooi galonband erop en afgewerkt met een kantje of gouden sierband, gevuld met lavendel.
   
   
 
  
 
Kersthangers te koop bij Action, bekleed met kersstof
  
Lege glazen potten bekleed met gehaakt kantje, koordje erlangs of een hartje eraan.
 
 Heel leuk voor een theelicht erin te doen
 

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...