Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!donderdag 21 november 2013

Spirit of Winter in de voortuin van Paleis Het Loo

Zoonlief M. had me op zaterdag 16-11-2013 verrast met een dag naar de Winter Fair bij Paleis Het Loo, om 8.14 uur zaten we al in de trein richting Apeldoorn. Het was mistig en koud en eenmaal aangekomen kom je wel meteen in een feestelijke sfeer en werden we verrast met prachtige ideeën om mooie groen versieringen te maken.

 

De antieke auto's worden door de mannen zorgvuldig bekeken.


 
 
 
 
Aansluitend zijn we een kijkje gaan nemen in het Paleis, het stond in de steigers voor vernieuwing van het dak. Binnen zijn er maar enkele foto's gemaakt want het was ontzettend druk.


 

9 opmerkingen:

 1. oh dat is nog eens een leuke verrassing!!!die kransen,wat prachtig he? en die pauw!!!super leuk om te zien allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk dagje heb je gehad,
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige dag uit, Jessie!
  Ik ben er wel eens in de zomer geweest, dan zijn de tuinen ook prachtig.
  Je hebt vast veel inspiratie opgedaan voor kerstversieringen.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke verrassing. Het ziet er allemaal erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat het aan het eind van het jaar altijd zo druk is, zou graag eens naar een winterfair gaan. Wat een mooie groendecoraties, vooral de hortensiakransen ! Heerlijk dat je deze dag cadeau kreeg !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat was een heerlijk uitje. Leuke fair op een prachtige locatie.
  Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk en attent cadeau van je zoon! En dat is een dag van genieten geweest, eentje met een gouden randje zo te zien en om nog lang van na te genieten!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als wij ooit weer eens in de buurt van Apeldoorn komen, gaan we beslist naar het Paleis het Loo. Prachtig museum en hele interessante tentoonstellingen. Alleen is het wel een eind weg...
  Bedankt voor het laten zien van de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gezellig dat je zoon dit voor je bedacht heeft. De foto's zien er erg aantrekkelijk uit. Het is er prachtig. Ben meerder malen geweest. het blijft genieten.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...