Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zaterdag 9 juli 2016

Zomer 2016, mijn tuin op 6 hoog.

Al is het weer deze zomer niet wat we er van verwachten, toch heb ik wel wat in mijn tuin staan. Nou moet ik er wel bij vertellen dat de sporen ook wel te zien zijn bij mijn planten. De vijgen snakken naar zon en de twee passie flora's die ik heb gekregen van zoonlief zit nog geen enkele bloem of knop in. Maar er is toch wel wat kleur.

Begonia's

Deze keer geen Geraniums maar Nemisia.

Streptocarpus, bloeit weelderig, hangt gelukkig beschut, dat is het voordeel van een balkon.

Lantana


Clematis, geen klimmer, bloeit dit jaar heel uitbundig!

Paprika, er komen eindelijk bloemetjes in.
  
De vijg, een van de drie boompjes, er zitten er dit jaar niet veel op.

Roma tomaat, gezaaid van zelf gedroogde zaadjes, nu maar wachten op de zon, anders zal het wel niets worden.

Dit zijn mijn nieuwe Passie Flora's. in wit en blauw. Heel hard gegroeid tot aan het plafond, maar geen enkele bloem of knop.
Zo ziet de tuin er op dit moment uit, ben benieuwd als we nog wat zon krijgen of er dan nog vruchten of bloemen gaan komen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...