Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!maandag 29 april 2019

Vrijdag 3 Mei 20 jarig bestaan

Op vrijdag vieren wij ons 20 jarig bestaan met een open dag. Iedereen is  welkom vanaf 12.00 tot 16.00 uur, het adres is Tempsplein 14 in Heerlen.
Ook worden er wat creaties verkocht die gemaakt zijn door de leden van de club!
Misschien tot ziens ?
Het verloop hiervan komt dan in een volgend bericht, lieve groet
Jessie

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...