Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!dinsdag 24 juli 2012

Even geduld.

Mijn verslag van de exposite van afgelopen zondag moet ik even uitstellen. Zoals jullie weten waren er gezondheidsproblemen met Peter, zelf hadden we het idee dat het weer wat beter ging. Vorige week is hij in de scan geweest en  gisteren kregen we geen goede uitslag. Vandaag moeten we weer naar het ziekenhuis waar een biopsie wordt gedaan, en dan weer wachten tot volgende week voor deze uitslag. We blijven positief, dus even geduld!
Je kunt wel al een kijkje nemen op deze blog Gonny zij heeft er ook een leuk verslag van gemaakt!

4 opmerkingen:

 1. Hoi Jessie,
  Peter is nu even belangrijker, dat is logisch! Ik wens jullie allebei sterkte en Peter een spoedig herstel!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor het compliment en we hopen het beste voor Peter !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk aan jullie...en wens jullie heel veel sterkte, liefde en kracht .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jessie en Peter, heel veel sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...