Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zondag 15 juni 2014

Een nieuw klein project en randjes

De randen van vorige en deze week zijn klaar, van vorige week heb ik andere gemaakt ik vond ze erg druk en open. Er was veel blauw in verwerkt en dat wil ik niet, mijn hoofdkleur is rood.


De hondjes en het hart in het midden is mijn logo, op al mijn merklappen heb ik dit geborduurd. Het zijn onze lieve Jack Russels, nu leven ze voort in ons hart.
De laatste weken is er niet veel uit mijn handen gekomen, mijn energie stond op een heel laag pitje, langzaam komt deze weer terug. Een nieuw project geeft je weer inspiratie, ik ben begonnen met een kleine merklap.
Jeanny heeft het klaar, je kan de link bij haar vinden om het te downloaden.
Het is leuk om te maken doordat er verschillende steken in voorkomen, hier is het begin.
Het stof is 15 draads antiek handgeweven linnen, het garen dat ik gebruik is DMC Variations gemêleerd.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...