Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zondag 29 juni 2014

Zomer 2014 in mijn tuin op 6 hoog

Al is het weer de laatste dagen niet echt zomers te noemen, in mijn tuin is genoeg om van te genieten en om er te vertoeven. Ons geluk is is dat we op een hoek wonen en ons balkon 12 meter lang is, wel maar 1.20m breed. Door af en toe de planten wat te laten verspringen ziet het wat speelser uit.
 

Dit is het plekje waar we bij mooi weer ontbijten en eten, dit is puur genieten!
Zie je het mandje met de mini margrietjes? Dit kreeg ik op moederdag van van mijn oudste kleinzoon, al was ik oma toch ook nog mama. Lief hé.
Vanuit de woonkamer heb ik er een mooi uitzicht op.

Aan de linkerkant heb ik allerlei vaste planten staan en hoewel het er soms flink kan waaien doen ze het goed.Dit was in het begin van het seizoen, de rozen zijn uitgebloeid en terug gesnoeid voor een tweede bloei, nu bloeien de clematissen en hortensia's uitbundig.


Deze heb ik van mijn zoon gekregen, de naam weet ik niet ervan.

Clematis Aljonuska
Zijn ze niet prachtig de bloemen van de Annabelle, dit is een hortensia die zon kan verdragen.


De vijg met volop vruchten, er staan er drie, een gekocht, twee gestekt.


Nieuwe stek, deze is voor mijn fysiotherapeut.

Mini tros tomaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...