Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!vrijdag 1 januari 2016

Een gelukkig, gezond en vredevol 2016

Het jaar 2015 is voorbij, voor ons ligt 2016 en we zullen en moeten gewoon afwachten wat dit ons brengt. Wij gaan gewoon weer door met onze grote passie en kunnen blij zijn dat dit ons steeds afleiding en vooral veel plezier brengt. De dames van de club zijn nog steeds heel enthousiast en dat geeft mij veel voldoening.
We hebben enkele werkstukjes in de agenda staan, beide groepen willen toch weer iets leren. Dus daar gaan we voor, de voorbereidingen zijn klaar, in een volgend bericht kom ik hier op terug. Vorig jaar hebben we met zijn allen een 15 sided biscornu gemaakt, enkele hebben het nog niet af, de foto's volgen spoedig.
Ja en wij hebben natuurlijk ook weer een Kerstruil gehouden, wat weer ontzettend leuk was. Gelukkig heeft de maandag groep deze keer ook namen getrokken, het is toch veel leuker als je iets maakt waar de betreffende persoon van houdt.
Nu volgen alle foto's, ik zal er geen namen bij vermelden het gaat toch hoofdzakelijk om de geschenken.

 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Peter kwam gezellig een kop koffie mee drinken.
 
 
Dit laatste zullen jullie wel raden voor wie dit is met een prachtig gedicht erbij!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...