Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!vrijdag 12 oktober 2012

Give away

Enkele weken geleden had ik bij haar een reactie geplaatst omdat ze jarig was, ze hield hiervoor deze een give away en laat ik nou de winnaar zijn. Dit is voor het eerst dat ik wat win, Liliane liet me weten dat ik even geduld moest hebben omdat ze een beetje achter mijn interesses wilde komen via mijn blog. Nou dat is haar heel goed gelukt, toen ik vorige week thuis kwam van het dagje uit naar Huizen, lag er dit pakket op mij te wachten.

Uit het grote pakket kwamen deze pakjes, wat een zorg en aandacht is hier aan besteed de pakjes waren zo mooi dat ik het bijna jammer vond om ze open te maken, maar ik was ook heel nieuwsgierig.

Links boven een mini puzzel al gemaakt door mijn kleinzoon, pakje quakerkaarten met patronen, geurkussentje met afbeelding, notitie boekje bekleed met stof en afbeelding, nog een set prachtige merklapkaarten + enveloppen.

Twee merklap patronen, patroon Marker vernaaide linten (stond nog steeds op mijn verlangglijst) en een boekje met verschillende merklappen.

Twee quaker merklappen (deze vind ik geweldig je kan er mooie patroontjes uit halen voor kleine hebbedingetjes) en voor de Kerst deze boom met rechtsboven goudkleurige sterren om er op te verwerken.

                     Twee Sampler & antique needlework tijdschriften.                    

Deze heb ik zelf al jaren in bezit.
Als laatste deze prachtige linnen doek met monogram en een schattig oud schortje.

 Deze charms waren verwerkt bij het inpakken rechts zie je het monogram.

Het geurkussentje heeft een plaatsje gekregen bij mijn oude handnaaimachine.
                  
Lieve Liliane, ik ben er heel beduusd van wat een moeite heb jij gedaan om dit uit te zoeken dit is een voltreffer en ik voel me erg verwend. In plaats dat jij cadeautjes ontvangt voor je verjaardag draai jij de rollen om. Wat een liefde straalt dit bijzondere pakket uit, ik zal dit koesteren en waarderen. Hoop je ooit in de toekomst in levende lijve te ontmoeten (misschien bij Sabine op 25-11-....?) jij bent een bijzonder mens. Heel, heel hartelijk bedankt en hopelijk tot ziens!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...