Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zaterdag 6 oktober 2012

Steekjes & Kruisjes

Donderdag zijn we weer een dagje naar Steekjes & Kruisjes geweest in Huizen, we vertrokken met regen maar eenmaal aangekomen was het stralend weer en dat maakt het veel gezelliger. Deze keer was ik met José, zij is sinds enkele maanden bij onze club (kan haar al jaren door wederzijdse vrienden) en wat  hebben we weer genoten. Marijke en Gonny hebben samen dit winkeltje opgestart, uniek voor Nederland, wat hebben zij super ideeën je komt niet uit gekeken overal hangt en staan de leukste kreaties. Heb weer foto's mogen maken om al deze dingen te onthouden. Willen jullie meegenieten?Wat een inspiratie geven Marijke en Gonny ons weer mee, hier kunnen we weer even mee vooruit!

Zoals de meesten van jullie wel zullen weten gaat binnenkort op (15 oktober) hun webwinkel online. Ook mocht ik een kijkje binnen nemen waar alles klaar ligt voor de verkoop, mooi geordend in prachtige kasten. Maar het meest mooie vond ik al haar merklapjes die overal hingen.
Dit is Marijke met Pipa, haar schattige Jack Russell, Marijke je wilde zelf niet op de foto, maar je weet het ging niet anders. Voor de leden van Merkwaardig
zaterdag 13 oktober zijn ze aanwezig met een stand met heel veel spullen uit hun winkel!
Marijke en Gonny veel plezier en succes met jullie webwinkel !!!!!!!!!!!!!

www.ateliersteekjesenkruisjes.nl

10 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige winkel is het toch en zag weer allerlei nieuwe dingen! bedankt voor het meegenieten! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jessie, wat een enige winkel met prachtige spullen.Ik zal vast gaan sparen voor zaterdag in Nijkerk, groeten Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Jessie, je hebt gelijk, je raakt niet uitgekeken. Alle hoekjes en gaatjes zijn gevuld met hebbedingetjes en ideetjes. Echt super!
  Leuk, dat je Marijke MET Pipa op de foto hebt gekregen....!
  Als het 'effe' kan, ga ik er ook weer zo naartoe!
  Lieve groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lijkt me dat een geweldige uitstap. Misschien ook iets voor mij. Het lijkt me er zo gezellig met al die merklapjes! En al dat rood vind ik geweldig, ik borduur ook graag met rood.
  Liefs Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk die spulletjes van hun, he. Heb al wel wat van hun gemaakt, speldenkussentjes en het taartje vormpje met borduurtje erin. Nog niet echt in hun winkeltje geweest, lijkt me ook eens de moeite waard..................gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zit hier te genieten van je verslag, want het is een prachtig winkeltje.
  Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zullen jullie een geweldige dag hebben gehad. Dank je wel voor je uitgebreide fotoverslag, het ziet er allemaal schitterend uit. Ik zou haast lid worden van Merkwaardig om hun winkel te kunnen bezoeken, hihi. Fijn weekend, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jessie,

  Dank je wel dat he ons hebt laten meegenieten, heel erg leuk om te zien. Het ziet er allemaal geweldig uit.

  Groetjes Joze

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige foto's heb je gemaakt van schitterende dingen. En vooral wat een leuke winkel. Als ze on-line zijn ga ik beslist even neuzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh Jessie wat ziet dat er weer leuk en mooi uit allemaal. Verheug me erop dit volgende maand zelf te mogen gaan bewonderen met enkele dames van ons cluppie.
  groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...