Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zaterdag 6 oktober 2012

Steekjes & Kruisjes

Donderdag zijn we weer een dagje naar Steekjes & Kruisjes geweest in Huizen, we vertrokken met regen maar eenmaal aangekomen was het stralend weer en dat maakt het veel gezelliger. Deze keer was ik met José, zij is sinds enkele maanden bij onze club (kan haar al jaren door wederzijdse vrienden) en wat  hebben we weer genoten. Marijke en Gonny hebben samen dit winkeltje opgestart, uniek voor Nederland, wat hebben zij super ideeën je komt niet uit gekeken overal hangt en staan de leukste kreaties. Heb weer foto's mogen maken om al deze dingen te onthouden. Willen jullie meegenieten?Wat een inspiratie geven Marijke en Gonny ons weer mee, hier kunnen we weer even mee vooruit!

Zoals de meesten van jullie wel zullen weten gaat binnenkort op (15 oktober) hun webwinkel online. Ook mocht ik een kijkje binnen nemen waar alles klaar ligt voor de verkoop, mooi geordend in prachtige kasten. Maar het meest mooie vond ik al haar merklapjes die overal hingen.
Dit is Marijke met Pipa, haar schattige Jack Russell, Marijke je wilde zelf niet op de foto, maar je weet het ging niet anders. Voor de leden van Merkwaardig
zaterdag 13 oktober zijn ze aanwezig met een stand met heel veel spullen uit hun winkel!
Marijke en Gonny veel plezier en succes met jullie webwinkel !!!!!!!!!!!!!

www.ateliersteekjesenkruisjes.nl
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...