Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!dinsdag 9 oktober 2012

Goede uitslag!

Voor alle lezers die mij de afgelopen tijd hebben gesteund bij de zorgen over Peter zijn gezondheid. De oncoloog heeft ons verzekerd dat de tumors goedaardig zijn en zolang hij er geen last van heeft wordt er niets aan gedaan, Peter moet nog 1x in november in de scan ter controle, dan wordt er een dikke streep onder gezet. De arts vond het vreselijk dat hij zoveel onderzoeken heeft moeten ondergaan (we hadden de pech dat hij bij een arts in opleiding in behandeling was) hij heeft het nu overgenomen met bovenstaande uitslag. Twee weken geleden is Peter met succes gedotterd en zijn er 3 stents geplaatst, hij voelt zich nu al veel beter. Nu moet hij alleen nog de blaasoperatie ondergaan vanwege een poliep en deze wordt zo spoedig mogelijk verwijderd, we zijn nu langzaam weer ons oude leventje aan het oppakken en dat voelt goed. Ik wil jullie van harte bedanken voor jullie lieve reacties en mailtjes, tot blogs!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...