Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!vrijdag 8 maart 2013

Initialen klaar en give away

Mijn initialen zijn klaar nu nog inlijsten en dan kan ik aan iets nieuws beginnen uit dit boek, besteld bij Casa Cenina  zij hebben een uitstekende service en het wordt bezorgd door DHL binnen een dag was het boek in huis. Hier staan heel leuke ideetjes in, de eerste foto staat op de cover dit is wat ik nu ga maken alles ligt al klaar maar er zijn nog meer leuke creaties, kijk even mee:


Dit is een kleine greep uit het boek, telt 95 pagina's voorlopig heb ik weer voldoende inspiratie.

Dit zijn de initialen, ik heb er een leuk noten lijstje voor van de kringloop, mijn keuze in het rood vind ik mooier als het origineel het ecru steekt er niet zo mooi op af, natuurlijk komt het bij de andere rode lapjes te hangen.

Hier zie je het origineel, als er lezers zijn met dezelfde initialen die interesse hebben in het patroon schrijf dan een reactie. Mochten het meerdere zijn zal ik het verloten en kosteloos opsturen.
Het kan natuurlijk ook gemaakt worden in je eigen lievelingskleur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...