Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!maandag 10 maart 2014

Een gezellig dagje uit

Zaterdag 08-03-2014 zijn we met met z'n achten een dagje naar Steekjes & Kruisjes in Huizen geweest, wat was het een fantastische dag met veel zon en dames met dezelfde hobby, beter kon het niet.
Het was weer leuk om het gezellige winkeltje te bezoeken en iets nieuws te ontdekken, natuurlijk weer wat foto's gemaakt zodat we nog eens terug kunnen kijken.


Hier staan we met z'n allen heerlijk in het zonnetje, de tassen vol aankopen, te wachten op de bus.

De randjes van week 10 zijn toch nog gemaakt. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...