Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!maandag 10 maart 2014

Een gezellig dagje uit

Zaterdag 08-03-2014 zijn we met met z'n achten een dagje naar Steekjes & Kruisjes in Huizen geweest, wat was het een fantastische dag met veel zon en dames met dezelfde hobby, beter kon het niet.
Het was weer leuk om het gezellige winkeltje te bezoeken en iets nieuws te ontdekken, natuurlijk weer wat foto's gemaakt zodat we nog eens terug kunnen kijken.


Hier staan we met z'n allen heerlijk in het zonnetje, de tassen vol aankopen, te wachten op de bus.

De randjes van week 10 zijn toch nog gemaakt. 

14 opmerkingen:

 1. Geslaagde dag !
  Deze winkel staat nog op mijn lijstje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Merk dat ik je vorige blogje gemist hebt, maar wat wordt je witwerk al mooi. Ik merk dat ik dit best pittig vindt en ben nu aan projectjes van de cursus met kruissteek bezig. Heb het druk en hoef daar minder bij na te denken.....
  Je hebt een aardige reis gemaakt voor deze winkel te bezoeken, maar lijkt mij oook nog leuk om eens in het echt te zien. Borduur ze !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kan alleen maar een heel gezellige dag geweest zijn met zo'n gezelschap naar zo'n leuke bestemming en dan nog eens begeleid door het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig en ja daar kun je je ogen uitkijken! Je randjes zijn prachtig en wat leuk dat schattige vrouwtje! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ein sehr schöner Tag.
  Deine Randjes sehen super aus. Besonders die Stickdame gefällt mir sehr gut.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er gezellig uit zeg!!!wat een leuke tip ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heerlijk dagje hebben jullie gehad, fijn dat wij via de foto's ook kunnen meegenieten van het mooie winkeltje. Je randjes zijn supermooi, lief dat borduurstertje aan de kant!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat heerlijk zo'n dagje met elkaar naar de snoepwinkel. Hij staat ook op mijn lijstje om nog een keer te bezoeken. Ben benieuwd wat jullie hebben gekocht. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een gezellige dag is het geweest en wat zijn je randjes mooi, mooie kleuren zo!
  mijn oude blog; mieksthreads, mijn nieuwe blog is http://doordewolgeverfd.blogspot.nl/
  groetjes miek

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om zo samen een reis te maken naar de steekjes & kruisjes winkel.
  Alleen moet je eigenlijk altijd iets kopen in zulke winkels, ook al zou je het niet nodig hebben, je verzint gewoon dat je er iets moois van gaan maken of zo... Je randjes worden weer mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Jessie. Fijn he zo'n dag met alleen maar vrouwen die allemaal dezelfde hobby hebben.De randjes zijn mooi.Groetjes Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijk dagje in zo'n superwinkel ... iedereen met een lege portemonnee naar huis , maar wel een tas vol moois ( denk ik )
  Je randenlap word prachtig !!!
  liefs, Patti

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gezellig uitje, leuke foto's. Het winkeltje staat ook op mijn lijstje. Morgen ben ik er in de buurt, maar heb dan helaas geen tijd. Komt nog wel een keer. Veel plezier met je aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vorig bedrijfsuitje zijn we bij restaurant CornelisZ geweest. Misschien een leuke aanrader voor volgende keer. Verder leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...