Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zondag 1 februari 2015

Druk

Het is alweer een maand geleden dat ik een bericht heb geplaatst, wat gaat de tijd toch snel en wat wil ik nog veel maken. Een week geleden heb ik me ook aangemeld bij Pinterest  hierdoor wil je nog veel meer. Wat een prachtige borduurwerkjes zijn daarop te vinden, dames meld je aan daar krijg je geen spijt van.
De eerste sneeuw hebben we gehad en nu sneeuwt het af en toe, gelukkig blijft het niet liggen. Volgende week heb ik een drukke week, controles in het ziekenhuis van Peter en van mij. Twee keer club, de wekelijkse fysio en naar de kapper, jammer van de tijd maar het hoort er nu eenmaal bij.

De eerste sneeuw.

Deze krans gemaakt voor de vriendin van René.

Dit hart heb ik gemaakt voor een lieve handwerkvriendin.

Paasei, vond het patroon zo leuk je kan het patroon vinden bij haar (klik)

Verder ben ik nog aan de merklap aan het werken, hij vordert langzaam het is nog niet genoeg om te laten zien.
Morgen heb ik club dan neemt Ria haar gebreide beestjes mee om er foto's van te maken, zo mooi, zij is een kunstenaar in al haar werken!
Ik zal er een apart bericht van maken.

9 opmerkingen:

 1. Zit te genieten van al het mooie handwerk,
  Fijne zondag liefs joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie handwerkjes zijn het Jessie.
  Tja Pinterest..., er is héél wat te zien!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je nieuwe borduurtjes en Pinterest is een schat aan ideeën. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen heb je gemaakt, Jessie, en wat lief dat je ze voor anderen maakte.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is hier fris, zo tussen de 2 en 6 graden en de wind maakt het voor je gevoel veel kouder. Maar binnen branden de houtkachels en kan ik lekker borduren.
  Je hebt weer mooie dingetjes gemaakt!
  Ik zal eens op Pinterest kijken, al heb ik genoeg ideeën om te gaan maken...
  Sterkte met de doktersbezoeken. Ik vind dat altijd weer spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt niet stilgezeten, wat een leuke dingen heb je gemaakt, de krans, de haasjes en de krans, prachtig! Ja, Pinterest is ook een verslaving ondervond ikzelf al, maar je vindt er dan ook alles, of teveel :-) Sterkte met de doktersbezoeken, hopelijk alles OK.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo je hebt je best weer gedaan hoor, lieve borduurwerkjes..................liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellig blog heb jij. Ik ben eerst op je oude blog geweest, wat ook al zo leuk was. Ik had eerst niet door dat het al ouder was.
  Prachtige dingen maak je!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eindelijk ook bij jou weer bijgelezen, wat heb je weer veel moois gemaakt en wat was je weer druk! Prachtig dat zakdoekje en dat ei is echt enig! Hoop dat de controles goed zijn uitgevallen en wens je een heel fijne handwerkweek! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...