Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!donderdag 28 februari 2013

De laatste sneeuw?

Toen ik vorige week mijn berichtje aan het maken was sneeuwde het, ik heb wat plaatjes gemaakt van het mooie uitzicht.Hopelijk de laatste dit jaar.

Het geurzakje is af, ik geef het kado aan iemand waarvan de echtgenoot ernstig ziek is, een bloemetje om haar op te vrolijken.

11 opmerkingen:

 1. Wat is dit een schattig borduurtje, en een lief gebaar zo'n geurzakje geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi uitzicht en laten we hopen dat het echt gaat lenteren! Lief cadeautje en ja zoiets is een lieve steun voor iemand die daar behoefte aan heeft!
  Nogmaals bedankt voor je tip, liefs
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hopen met zijn allen dat dit echt de laatste sneeuw is en de lente eindelijk kan beginnen, we zijn eraan toe.
  Heel mooi geurzakje, hopelijk vindt de mevrouw die het krijgt er toch wat troost in, want ze heeft vast een moeilijke tijd en kan wat steun gebruiken denk ik.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's en een schitterend geurzakje. Zal de ontvanger blij mee zijn. Doet je goed als iemand aan je denkt in zo'n vervelende situatie.

  Groetjes Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je had een prachtig uitzicht. Maar ik kan me voorstellen dat het nu wel een beetje genoeg is met de sneeuw. Het geurzakje is mooi geworden. Jammer dat je het haar om deze reden gaat geven. Ik denk dat je het zelf ook liever om een andere reden had gegeven. Het gaat natuurlijk om het gebaar van medeleven.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi Jessie, ook een mooi gebaar!
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's maar hopelijk nu eens een zonnetje toch en een lief gebaar met zo'n mooi borduurtje.............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lief gebaar, met dat prachtige geurzakje.
  Ik hoop ook geen sneeuw meer te zien dit jaar. Even winter is leuk, maar het duurt nu al drie maanden, tijd voor zon en voorjaar!
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Jessie, het is een leuk zakje en zo mooi afgewerkt. Groeten Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Afgelopen maandag lag er bij ons een pak sneeuw van 8 cm. en vandaag bloeit de eerste tak van het mirabellenboompje in een blij voorjaarszonnetje, terwijl de sneeuw is verdwenen. Je geurzakje is mooi en ook het gebaar om iemand op te fleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nu hier begint het net weer te sneeuwen, dacht dat we er vanaf waren grrrrr
  wat is je geurzakje leuk geworden
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...