Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!zondag 3 juni 2012

Een midweek erop uit.

Een midweek erop uit samen met handwerkvriendinnen, dit hadden we begin dit jaar geregeld en toen werd Peter ziek. Gelukkig zijn we een paar maanden verder en is zijn toestand stabiel en kan ik met een (gerust) hart vertrekken. We gaan niet ver hoor het moet voor ons allen gemakkeijk bereikbaar zijn, het weer ziet er niet al te best uit maar dat is voor ons geen probleem. Want we gaan natuurlijk handwerken, alles staat al klaar en dat is heel wat, alles moet binnen handbereik zijn.
Als we weer terug zijn zal ik jullie onze (handwerk) avonturen laten zien. Tot volgende week, ik zal jullie nu trakteren op een mooi lenteboeket!

5 opmerkingen:

 1. Veel plezier Jessie geniet er maar van
  liefs joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor de traktatie en ik wens je een geweldige week en heel veel mooie steekjes, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik kan alvast verklappen dat de dames veel plezier hebben.
  Jessie ik ben benieuwd naar de resultaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maranne,nog heel erg bedankt voor je bezoek en de heerlijke aardbeien en beschuit met slagroom.
   Tot volgende week!

   Verwijderen
 4. Mooi boeket!
  Geniet maar lekker van je midweek handwerken samen met vriendinnen. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...