Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!woensdag 27 juni 2012

Notenbrood

Op mijn blog heb ik nooit verteld dat ik ook heel graag bak en kook, nu komt het niet zo veel meer voor (de kids zijn het huis uit) maar voor verjaardagen of visite bak ik altijd zelf. Zo zag ik bij Corrie dit recept, het zag er heerlijk uit en nadat ik alle benodigdheden in huis had heb ik het gebakken. Dit wil ik jullie niet onthouden, voor alle thuisbaksters kijk op haar blog voor het recept het is jammie jammie smullen!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...