Liefde voor textiel

Ben Jessie, geboren in 1944 en getrouwd met Peter mijn allerliefste en trouwste supporter. Wij hebben drie kinderen en twee kleinkinderen.
Sinds 1999 geef ik cursus in verschillende handwerktechnieken, mijn specialisatie is
Hardanger, Ajour en Kruissteek borduurwerk (Merklappen ontwerpen). Het werken met naald en draad had al vroeg mijn belangstelling. Als kind speelde ik niet met poppen maar ik maakte er kleertjes voor. Als coupeuse heb ik gewerkt voor een dames modezaak, door chronische rugproblemen moest ik hiermee stoppen.Het werken met naald en draad, verzamelen van antiek textiel, oude handwerk materialen, mijn tuin op zes hoog,en natuurlijk de club zijn mijn grootste passies. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige club, we komen 4x per maand bij elkaar in een mooie ruimte aan de rand van de stad
In deze blog zal ik laten zien wat er zoal gemaakt wordt. Kijk ook eens op mijn de oude blog daar staan ook nog leuke berichten.
jeshardangerblogspot.nl
Reacties ontvangen vind ik heel leuk!vrijdag 22 juni 2012

Verrassingen

Op zoek naar bordjes in onze plaatselijke kringloop kwam ik deze kop en schotels, melkkannetje en suikerpotje tegen voor een prijsje van €3.00 dus ik heb me niet lang bedacht want ze staan mooi bij de terinne die ik had gekregen van Peter.

Het is ook Engels rood en in het melkkannetje heb ik wat kantklosjes gezet.

In dezelfde week kreeg ik van Joke deze mooie oude zakdoekjes toegestuurd, ze had mij er ook een Engels rood bord bij ingepakt, maar op de een af andere manier heeft dit het niet overleefd. Ik vond het zo jammer nog meer voor Joke als voor mij, zo lief dat ze mij dit toestuurd en dan gebeurt dit. Lieve Joke ik weet dat het met liefde is gegeven en nogmaals hartelijk dank!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...